ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ)

ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Μας περιμένει πολύ δουλειά!

Χαιρετίζουμε και συγχαίρουμε όλες και όλους εκείνους που άντεξαν σε μια τόσο έντονη, ανούσια, μακριά από τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα, πόλωση. Όλες και όλους εκείνους που δεν υπέκυψαν στη λαίλαπα της δημαγωγίας, του ψεύδους, των εκβιασμών, του ρουσφετιού και της άθλιας συναλλαγής. Που κατάφεραν, πολλοί για πρώτη φορά, να κάνουν το μεγάλο βήμα, να μας εμπιστευτούν την ψήφο τους.

Δώσαμε την εκλογική μάχη, όπως αναγνωρίζουν οι πάντες, με αρχές, σεβασμό προς το λαό μας, αναδείχνοντας τα πραγματικά προβλήματά του, που δημιουργεί και οξύνει η αντιλαϊκή πολιτική του δικομματισμού, που παραμένει ισχυρός.

Δεσμευόμαστε ως Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ), με την αγωνιστική μας στάση και προσήλωση στα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού, να δικαιώσουμε όσες και όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ταυτόχρονα δίνουμε χέρι αγωνιστικής συνεργασίας και σε όσες-όσους δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να φτάσουν μέχρι το ψηφοδέλτιό μας, αλλά ψήφισαν τα άλλα ψηφοδέλτια ή δεν ψήφισαν καθόλου από απέχθεια στον ανούσιο δικομματικό καυγά.

Τους καλούμε να αναπτύξουμε μια δημιουργική συνεργασία που θα εκδηλώνεται με θέσεις και αγώνα μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Μας περιμένει, πράγματι, πολλή δουλειά, αγώνας, όποιος από τους δύο κι αν εκλεγεί.

Ήδη, από τις ανακοινώσεις των ηγεσιών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, γίνεται φανερό ότι, όπως προειδοποιούσαμε και τονίσαμε καθ’ όλη τη προεκλογική περίοδο, ερμηνεύουν το εκλογικό αποτέλεσμα ως έγκριση λαϊκή, για να συνεχίσουν και να εντείνουν την αντιλαϊκή πολιτική τους.

Δεν υπάρχει, δυστυχώς αμφιβολία ότι: και οι δύο υποψήφιοι στο Δήμο Μυτιλήνης, είτε υποστηρίζονται από τη ΝΔ είτε από το ΠΑΣΟΚ, έχουν δεσμευτεί να εφαρμόσουν την αντιλαϊκή πολιτική τους και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Να γιατί συνιστούμε στους εργαζόμενους, στο λαό μας γενικότερα (και σε όσους τους ψήφισαν στο πρώτο γύρο), να καταψηφίσουν στο δεύτερο γύρο και τους δύο, με λευκό ή άκυρο. Να τους αποδυναμώσουν, όσο γίνεται περισσότερο, έστω τώρα. Να μη νομιμοποιήσουν, παραπέρα με την ψήφο τους, την επίθεση που θα εντείνουν κατά των λαϊκών συμφερόντων, σε όφελος των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.

Είναι βέβαιο ότι με την ακούραστη δουλειά μας όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι θα διδάσκονται από την όλο και πιο σκληρή πραγματικότητα που θα βιώνουν στο Δήμο και γενικότερα. Θα συνειδητοποιούν την ανάγκη να απεγκλωβιστούν από τα Κόμματα που με την πολιτική τους ευθύνονται για την κατάσταση αυτή, να ενώνουν τις δυνάμεις τους στους αγώνες που επιβάλλεται να αναπτυχθούν στο μέλλον.

Για το σκοπό αυτό, σ’ αυτήν την αγωνιστική προοπτική θα δώσουμε, στη πρώτη γραμμή, όλες τις δυνάμεις μας.

Μυτιλήνη, 16-10-2006 www.das-mytilinis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: