ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΑΣ - 30/09/06

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΑΣ

Στην Αγορά

Κλιμάκιο της Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ) με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Στρατή Κόρακα και πλαισιωμένο από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους συνέχισε το πρωί του Σαββάτου την περιοδεία στην Αγορά και τη συζήτηση με τους καταστηματάρχες, τους εργαζομένους και τους πελάτες.

Επιβεβαιώθηκε η γενική δυσαρέσκεια και αγανάκτηση από τη σημερινή οικονομική κατάσταση, ιδιαίτερα τα χαμηλά εισοδήματα των λαϊκών στρωμάτων από την πολιτική και πρακτική της Δημοτικής Αρχής που καταδικάζει την Αγορά σε αναιμική δραστηριότητα.

Ο Στρατής Κόρακας συμφώνησε με τους συνομιλητές του ότι αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική (υπερφορολόγηση, αύξηση των δημοτικών τελών, συνεχής μείωση του λαϊκού εισοδήματος, εξάπλωση μεγαθηρίων στην Αγορά) η κατάσταση θα γίνει τραγική για εκατοντάδες μικρομεσαίους και για τους εργαζόμενους που απασχολούνται στις επιχειρήσεις τους.

Τους κάλεσε να μη μείνουν με δεμένα τα χέρια, να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να αγωνιστούν για την επιβίωσή τους. Και μια πρώτη και άμεση αγωνιστική αντίδραση θα είναι η μαζική υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας που εγγυάται ότι θα σταθεί δυναμικά στο πλευρό τους στον αγώνα αυτό.

Στο Βουνάρι

Το απόγευμα, κλιμάκιο της Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας με επικεφαλής το Στρατή Κόρακα και πλαισιωμένο από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους περιόδευσε σε ένα τμήμα της συνοικίας «Βουνάρι», μια συνοικία με εμφανή την εγκατάλειψη σε καθαριότητα, κατάσταση των δρόμων, έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων.

Το κλιμάκιο έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του Βουναριού που ταυτόχρονα εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους και την απαίτησή τους για αλλαγή πορείας.

Ο Στρατής Κόρακας τους κάλεσε να στηρίξουν μαζικά τη Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία και να μην επιτρέψουν για άλλη μια φορά στους υπεύθυνους των προβλημάτων τους να τους κοροϊδέψουν και να υφαρπάξουν την ψήφο τους, βάζοντάς τους να βγάλουν τα μάτια τους με τα ίδια τους τα χέρια.

Η νεολαία

Κλιμάκιο από νέους σε ηλικία υποψήφιους της Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας, αποτελούμενο από τη Μιχαλάκη Ιωάννα, τον Σκοπελίτη Γιώργο και τον Τρίκο Κώστα, περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου στα μηχανουργεία στον Ποταμό και την Αεροπόρου Γιαναρέλλη, όπου συζήτησε με τους νέους εργαζομένους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον κλάδο τους.

Το κλιμάκιο έτυχε θερμής υποδοχής από τους εργαζομένους και τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι εξέφρασαν έντονα την αγανάκτηση, τη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό τους για τα νέα μέτρα που προβλέπονται στον τομέα της ασφάλισης – συνταξιοδότησης, τα χαμηλά μεροκάματα αλλά και την έλλειψη στοιχειωδών έργων (αντιπλημμυρικά) που θέτουν σε κίνδυνο την περιουσία τους.

Οι υποψήφιοι τους κάλεσαν να χρησιμοποιήσουν την ψήφο τους ως όπλο για να καταδικάσουν την πολιτική αυτών που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση και να υπερψηφίσουν μαζικά τη Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία, για μια Δημοτική Αρχή που θα είναι συμπαραστάτης στους αγώνες για τα δίκαια αιτήματά τους.

Το απόγευμα, κλιμάκιο της Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας με την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Ιωάννα Μιχαλάκη, περιόδευσε στις καφετέριες της Προκυμαίας, όπου συζήτησε με τους θαμώνες και τους εργαζομένους για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Τους κάλεσε, στις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου, να υπερψηφίσουν μαζικά το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας, με υποψήφιο Δήμαρχο το Στρατή Κόρακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: