ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ -2/10/06

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Περιόδευσε χθες βράδυ (2/10/06), κλιμάκιο της ΔΑΣ, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Στρατή Κόρακα στο Βουνάρι-Καλλιθέα, δύο συνοικίες της πόλης, που αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα.

Το κλιμάκιο ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για τα ιδιαίτερα προβλήματα των κατοίκων τους, τα οποία, όχι μόνο δεν επιλύθηκαν, αλλά οξύνθηκαν, και πολλαπλασιάστηκαν.

Ο Στρατής Κόρακας κάλεσε τους κατοίκους των συνοικιών να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, να ξεπεράσουν τις όποιες προκαταλήψεις, ή διαφορές ιδεολογικο-πολιτικές, να ψηφίσουν για τον εαυτό τους και το μέλλον, για να αποκτήσει ο Δήμος μια Αρχή, που θα βρίσκεται συνεχώς – και μετεκλογικά – στο πλευρό τους, για τα μικρά και μεγάλα προβλήματά τους.

ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Στρατής Κόρακας, παραβρέθηκε και εξέφρασε την υποστήριξή του στους εκπαιδευτικούς, και τα δικαιώματά τους για ένα άλλο σύστημα παιδείας, Ενιαίο, Δημόσιο, Δωρεάν, στην υπηρεσία του λαού και του τόπου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΑΞΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Συναντήθηκε ο Στρατής Κόρακας, επικεφαλής της ΔΑΣ, και υποψήφιος Δήμαρχος, συνοδευόμενος από το Βαγγέλη Χριστοδούλου, Δημοτικό Σύμβουλο, με τη διοίκηση του Συνδέσμου Ταξί Μυτιλήνης, στα γραφεία του Συνδέσμου.

Αναπτύχθηκε μια εξαιρετικά γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, με κύριο θέμα, το βραχνά του κυκλοφοριακού στη Μυτιλήνη. Οι εκπρόσωποι των ταξί διατύπωσαν ιδιαίτερου ενδιαφέροντος προτάσεις, που η εφαρμογή τους, σχεδόν ανέξοδη, θα ανακούφιζε σημαντικά την πόλη, από τον κυκλοφοριακό συνωστισμό.

Υπήρξε, επίσης, σύμπτωση απόψεων στην επιτακτική ανάγκη μεταφοράς των λιμανιών στον «Καρά-Τεπέ», κατασκευή πάρκινγκς στις εισόδους της πόλης, παρακαμπτήριες (Βόρεια και Νότια), συνένωση των δύο φανών, βιομηχανική ζώνη στην Ουτζά, μεταφορά των μεγαλοκαταστημάτων εκτός πόλεως, κλπ.

Συμφωνήθηκε να αποκατασταθεί μια στενή συνεργασία ανάμεσα στη ΔΑΣ ως Δημοτική Αρχή, και του Συνδέσμου Ταξί Μυτιλήνης.

Μυτιλήνη 3/10/06

Δεν υπάρχουν σχόλια: