ΔΑΣ / ΝΑΣ στην Θέρμη - 03/10/06

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΝΑΣ), και της Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ), με τους υποψήφιους, αντίστοιχα, Βαγγέλη Παλαιολόγο, και Αθανασία Καλαϊτζόγλου, επισκέφθηκαν τη Θερμή, όπου πραγματοποίησαν ομιλία. Εν συνεχεία, επισκέφθηκαν τα χωριά Κώμη, Πηγή και πραγματοποίησαν ομιλία στην Πηγή.

Στην ομιλία του ο Βαγγέλης Παλαιολόγος, τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη ενίσχυσης της ΝΑΣ, η οποία, όπως πάντα, θα σταθεί στο πλευρό των κατοίκων για να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή, όπως τους αξίζει. Τόνισε την υποκρισία του σημερινού Νομάρχη, που ενώ είναι στέλεχος της ΝΔ, υπόσχεται στους κατοίκους των νησιών μας παράδεισους.

«Πώς είναι δυνατόν μια ολόκληρη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου, που αποτελείται από τρία νησιά, να έχει από το κράτος ελάχιστους πόρους, οι οποίοι είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν τις στοιχειώδεις ανάγκες των κατοίκων των νησιών;»

Αναφορά έκανε και στις υποσχέσεις του κ. Παπαδέλλη, του κ. Βουνάτσου. «Αλήθεια, διερωτήθηκε τόσα χρόνια, που ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Νομάρχης ο κ. Βουνάτσος, γιατί δεν έλυσαν τα προβλήματα;»

Αναφορά στα προβλήματα που καίνε τα χωριά του Δήμου Λουτροπόλεως Θερμής, έκανε και η υποψήφια δήμαρχος Αθανασία Καλαϊτζόγλου, και ιδιαίτερα στο καυτό και επίμαχο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τη νεολαία. Καυτηρίασε δε, και τις υποσχέσεις των συνυποψηφίων της, οι οποίοι τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Και διερωτήθηκε, αν θα μπορέσουν να διορίσουν τόσους πολλούς που τους έχουν υποσχεθεί, εφόσον οι θέσεις που υπάρχουν στους Δήμους, είναι ελάχιστες, και μάλιστα μερικής απασχόλησης.

Το πρωί της Τρίτης, ο υποψήφιος Νομάρχης Βαγγέλης Παλαιολόγος, και υποψήφιοι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, παραβρέθηκαν στο συλλαλητήριο που έγινε στην Πλατεία Σαπφούς, για την Παιδεία, που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το Εργατικό Κέντρο, Φοιτητικοί Σύλλογοι.

Μυτιλήνη 3/10/06

Δεν υπάρχουν σχόλια: