ΔΗΛΩΣΗ του Στρατή Κόρακα για το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ

Η Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ) Δήμου Μυτιλήνης κατέθεσε το ψηφοδέλτιό της.

Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο μάχης και νίκης, για ριζική αλλαγή πορείας στο Δήμο μας. Αποτελείται από ανθρώπους καταξιωμένους στη βιοπάλη και στον αγώνα για τα συμφέροντα και τα δικαιώματα του λαού μας, για την ειρήνη και τη φιλία των λαών, την δημοκρατία, την κοινωνική πρόοδο και τον πολιτισμό. Τους χαρακτηρίζει η διάθεση προσφοράς και αγώνα, που ξέρουν ότι μόνο με τον αγώνα κατακτήθηκε ότι καλό έχουμε και μόνον έτσι θα διατηρηθεί και θα συνεχιστεί.

Για να συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιό μας, περάσαμε κυριολεκτικά από τις συμπληγάδες του ρουσφετιού, των αδίστακτων εκβιασμών, των απειλών και της συναλλαγής, της απόπειρας εκμαυλισμού συνειδήσεων.

Είναι αλήθεια ότι οι αντίπαλοί μας δεν σεβάστηκαν ούτε οικογένειες, ούτε ιδεολογία, ούτε συνειδήσεις και αξιοπρέπεια. Εκμεταλλεύτηκαν και εκμεταλλεύονται ακόμα και το θρησκευτικό φρόνημα του κόσμου. (Τι σχέση έχουν άραγε τα αγνά χριστιανικά φρονήματα με την αγυρτεία;)

Χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν όλα τα βρώμικα μέσα και κυρίως πάτησαν πάνω στα προβλήματα που δημιούργησαν τα κόμματα που τους στηρίζουν (Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ) και οι ίδιοι, όπως φτώχεια, ανεργία, κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες. Έτσι συγκρότησαν αυτοί τα ψηφοδέλτιά τους στο Δήμο και την Νομαρχία.

Όλα αυτά είναι γνωστά στο λαό μας και προπαντός στα θύματά τους.

Πολύ σωστά λοιπόν ειπώθηκε ότι αυτοί που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό μας μπήκαν από διάθεση προσφοράς και όχι από ιδιοτέλεια. Αυτή είναι η διαφορά μας από τα άλλα ψηφοδέλτια.

Είμαστε βέβαιοι, ότι όλα αυτά θα τα συνεκτιμήσουν οι εργατοϋπάλληλοι, μικρομεσαίοι, αγρότες, επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέοι και οι νέες και μαζικά με την ψήφο τους θα μας δώσουν την δύναμη να αλλάξουμε τα πράγματα στο Δήμο μας.

ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΔΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: